neljapäev, 2. aprill 2020

Aprill va lorupill

Meeleolu on ikkagi heitlik. Mõnikord päris kannatab juba olla ja oled harjunud, teisel hetkel tuleb jälle see õudusfilmi meeleolu. Eilses AK-s küsis Margus Saar Jüri Rataselt, et kaua me niiviisi jaksame. Loomulikult polnud eriolukorra juhil vastust võtta.. Igal juhul tuleb vastu pidada, muud ei jää üle, kui tahame sellest jamast võitu saada.

...

E-selverist on muidugi lootusetu midagi tellida. Kõik kulleriajad on alati võetud. Seepärast olen tellinud nüüd Valete ökokaupadest ja Noprist toitu. Poodi hea meelega ei lähe enam. Ja odrakaraskit peaks ise tegema!

Taimed sain ümber istutatud ja muist maalegi viidud. Kuskile võib linnukese panna. Õppimine lapsega on ka enam vähem sujunud. Ta on nüüd juba täitsa iseseisev ja tegeleb ise paljuski. Käin aitamas, kui on abi vaja ja pisteliselt kontrollimas. See jätab aega ja energiat mulle rohkem.

Kass. Kass ei lase magada. Tuleb hommikul vara kiusama. Sellepärast olen otsustanud ta ööseks kööki pagendada.

Ükspäev mängisime siin Aliast. Lapse seletused näiteks dušikardina kohta olid head. Lisaks oleme üritanud ikka jõudumööda jalutamas käia ja sammueesmärke täita. Peaks muidugi rohkem veel.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Kajakad ja varblased

Pühapäeva hommik. Varblased säutsuvad akna taga nagu homset poleks. Ja kusagil on kajakad. Ja päike paistab. Terve selle koroona-aja on enam...